Auto delovi


Auto delovi za japanske i korejske putničke automobile se nalaze u našoj ponudi. Uvoz i veleprodaja rezervnih auto delova je osnovna delatnost našeg poslovanja.

Preduzeće poseduje veliki lager rezervnih auto delova, čiji se asortiman neprestano proširuje, kako po pitanju broja pozicija, tako i po raspoloživim količinama. Za auto delove koje nemamo na lageru postoji mogućnost nabavke po unapred poznatim cenama i rokovima isporuke. DETALJNIJE »


Listu naših dugogodišnjih poslovnih partnera iz inostranstva čine kompanije od velikog ugleda u industriji rezervnih delova za automobile. DETALJNIJE »

Obzirom da se BIMIDA bavi uvozom, distribucjom i veleprodajom rezervnih auto delova, i nema svoje maloprodajne objekte, naši partneri i kupci delova za automobile su autoservisi, prodavnice autodelova i preduzeća koja u svom voznom parku imaju japanska i korejska vozila.

Najveći deo asortimana auto delova za korejska i japanska vozila je pokriven od strane našeg najvećeg isporučioca firme Nipparts iz Holandije. Auto delovi koje prodajemo su vrhunskog kvaliteta, a prema zakonu EU tretiraju se kao originalni delovi i moguće ih je ugrađivati u garantnom roku u zemljama EU. Nadamo se da Vam je to dovoljna garancija kvaliteta auto delova čijom se prodajom bavimo.

Rezervni auto delovi sledećih proizvođača se nalaze u našem asortimanu:

Chevrolet auto deloviDaewoo auto deloviDaihatsu auto deloviHonda auto deloviHyundai auto deloviIsuzu auto deloviKia auto deloviMaruti auto deloviMazda auto deloviMitsubishi auto deloviNissan auto deloviSsasng Yong auto deloviSubaru auto deloviSuzuki auto deloviToyota auto delovi