Amortizeri i njihove komponente

Amortizeri i njihove komponente

Amortizeri

Amortizeri - Šolje amortizera

Šolje amortizera

Amortizeri - Kompleti za zaštitu amortizera

Kompleti za zaštitu amortizera

Amortizeri - Ležajevi šolje amortizera

Ležajevi šolje amortizera

Opruge amortizera

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Podloška opruge amortizera

Amortizeri - Amortizeri vrata prtljažnika

Amortizeri vrata prtljažnika

Visok kvalitet, sa velikim prostorom za Vašu maržu – to je ono što dobijate od amortizera koje mi isporučujemo. Nudimo najkompletniji asortiman amortizera za azijska vozila u Srbiji na jednom mestu.

Amortizeri

Isporučite svojim kupcima amortizere sa odličnim performansama, ponudite im odlične cene i poboljšajte sopstvene marže. Naši dobavljači amortizera prate stroge OEM procedure u procesu proizvodnje i testiranja. Asortiman se sastoji od dvocevnih amortizera punjenih gasom. Aeracija i penjenje praktično su isključeni, što obezbeđuje značajno poboljšanje performansi i pouzdanosti. Nizak pritisak gasa takođe zahteva malo zaptivki i stoga ograničava habanje. Zbog tehnologije dvostruke cevi, spoljna oštećenja ne utiču na rad amortizera. Isporučujemo Vam najbolje amortizere koje ćete naći na tržištu, po ceni koja ide na ruku i Vama i krajnjem kupcu. U našoj ponudi su amortizeri sl. proizvođača: Kavo Parts, Nipparts, Japanparts-Japko, Parts Mall.

Asortiman Kavo Parts amortizera, koji nisu slučajno zauzeli posebno mesto u izboru naših kupaca, odnosi se ne samo na azijska vozila, već i na evropska i američka, kao i električna vozila. U kombinaciji sa trogodišnjom garancijom i veoma konkurentnim cenama, amortizeri kompanije Kavo Parts predstavljaju siguran alternativni izbor koji možete da ponudite krajnjem kupcu, uz veliki prostor za unapređenje svoje marže.

Šolje amortizera

Šolja ili podupirač amortizera, mora da izdrži masu vozila i treba da apsorbuje udarce od neravnina na putu, istovremeno prigušujući vibracije i buku. Prilično veliki zadatak za relativno mali predmet kao što je šolja amortizera. Šolje amortizera iz naše Kavo Parts ponude napravljene su sa najvećom preciznošću. Garancija dobrog obavljanja posla jesu korišćenje materijala OEM kvaliteta i testiranje svake stavke sa zahtevom za odličnim performansama. Kao i kod amortizera, nudimo najkompletniju ponudu šolja amortizera za azijska vozila na jednom mestu, po visoko konkurentnim cenama. U našoj ponudi su šolje amortizera sledećih proizvođača: Kavo Parts, Japanparts-Japko, Parts Mall, Asva, Ajs Parts, Febest.

Kompleti za zaštitu amortizera

Prljavština, blato i voda nisu dobri za amortizere i trebalo bi da se drže dalje od svih unutrašnjih elemenata. Ulje i gas koji održavaju amortizer u radu treba da ostanu unutra.

Kompleti za zaštitu amortizera zadržavaju loše stvari van, a čuvaju dobre stvari unutar njega. Proizvedeni su od visokokvalitetnih materijala i namenjeni za dugotrajnu zaštitu. Prilikom zamene amortizera preporučuje se zamena i zaštitnih kompleta. Na ovaj način amortizeri ostaju u vrhunskom stanju.

Ležaj šolje amortizera

Posao ležaja šolje amortizera je omogućavanje udobnog i preciznog upravljanja, obezbeđivanje dugog radnog veka amortizera i filtriranje buke, vibracija i krutosti nastalih u vožnji. Radi bezbednosti i udobnosti tokom vožnje, preporučuje se montiranje novih kompleta ležaja šolja amortizera prilikom zamene amortizera.

Bimida u svom asortimanu nudi ležajeve šolja amortizera sledećih dobavljača: Ajs Parts, Febest, Parts Mall, Japanparts-Japko i Kavo Parts.

Opruge amortizera

Opruge amortizera imaju zadatak da prenesu vertikalne udarne sile sa točkova na karoseriju i da ih u najvećoj mogućoj meri ublaže, kao i da obezbeđuju neprekidan kontakt točkova sa podlogom.

Mogući pokazatelji neispravnih ili napuklih opruga:
– spušteno vozilo;
– nemogućnost držanja zadatog pravca;
– gubljenje kontakta sa podlogom;
– pojačano se osećaju neravnine pri vožnji.

Opruge nemaju predviđen rok trajanja, već se menjaju po potrebi. Opruge je potrebno promeniti u slučaju ako se primeti jedan ili više navedenih znakova neispravnosti. U slučaju pucanja, opruge treba odmah zameniti, jer ignorisanje napukle opruge obično dovodi do većih kvarova svih delova oslanjanja vozila.
Veoma je važno promeniti obe opruge na istoj osovini, kako bi bile istog stepena elastičnosti, jer se time omogućava normalno upravljanje vozilom.
Bimida u svom asortimanu nudi opruge amortizera sledećih dobavljača: Japanparts-Japko i Kavo Parts.

Podloška opruge amortizera

Kako opruge amortizera imaju zadatak da prenesu vertikalne udarne sile sa točkova na karoseriju i da ih u najvećoj mogućoj meri ublaže, uz njih se koriste i gumene podloške, jer bi kontakt „metal o metal“ uzrokovao pojačanu buku i vibracije. Dakle, gumene podloške dodatno amortizuju i prigušuju buku i vibracije tokom vožnje i čine je prijatnijom. Kako svaki gumeni proizvod vremenom gubi svojstva, tako i gumene podloške opruga amortizera treba periodično menjati, a naročito prilikom zamene opruga.

Bimida u svom asortimanu nudi podloške opruga amortizera sledećih dobavljača: Ajs Parts, Febest, Japanparts-Japko i Kavo Parts.

Amortizeri vrata prtljažnika

Amortizeri vrata prtljažnika su jednostavni delovi, koji nam veoma olakšavaju udobno korišćenje automobila. Svi znamo koliko neprijatno može biti kada su amortizeri prtljažnika „prazni“, a to se naročito manifestuje u zimskim danima, kada pritisak u njima opadne. Podupiranje vrata prtljažnika raznim polugama može biti od pomoći ali nije trajno rešenje, a i potencijalni je uzrok povrede, te neka postane prošlost. Skupi originalni amortizeri prtljažnika nisu jedino rešenje – Bimida Vam u svom asortimanu nudi kvalitetne zamenske amortizere vrata prtljažnika poljskog proizvođača Ajs Parts, italijanski brend Japko i Parts Mall iz Južne Koreje.