O NAMA

O NAMA

Istorija naše kompanije

Istorija naše kompanije

Bimida d.o.o. je privatno preduzeće koje se bavi spoljnom i unutrašnjom trgovinom. Osnovana je 1995 godine, jedno vreme funkcionisala kao preduzeće JAP AUTO, a 2005. vraća ime Bimida d.o.o.
Naša osnovna delatnost je uvoz i veleprodaja rezervnih delova za japanske i korejske putničke automobile. Bimida d.o.o. je od svog osnivanja svoju delatnost zasnivala na direktnom kontaktu sa inostranim proizvođačima auto delova ili velikim distributerima, i uvozu visoko kvalitetnih delova po povoljnim cenama.

Specijalista za japanska i korejska putnička vozila

Danas, posle više od dve decenije poslovanja u Srbiji, sa ponosom možemo reći da je Bimida d.o.o. jedan od lidera na polju distribucije rezervnih delova za sve tipove azijskih putničkih automobila.

U prilog ovome ide i činjenica da su skoro svi naši dobavljači i brendovi koje imamo u asortimanu, takođe, specijalisti za azijske automobile i jedni od vodećih na tom polju što se tiče i asortimana i kvaliteta.

U pitanju su brendovi koji imaju najširi mogući asortiman vezan za azijske automobile i višedecenijsko iskustvo iza sebe:

Sa ovim portfoliom dobavljača, Bimida d.o.o. je uspela da svojim kupcima ponudi širok asortiman rezervnih delova, kako za stare modele automobila, tako i za najnovije modele, jer su naši dobavljači specijalisti na tom polju i među prvima na tržištu imaju alternativna rešenja-aftermarket delove, za najnovije modele azijskih automobila.

Takođe, svi zaposleni u našem timu imaju višegodišnje iskustvo rada na polju rezervnih delova za japanska i korejska putnička vozila, što je veoma bitno jer svojim partnerima u svakom trenutku pružamo maksimalno profesionalnu uslugu, sa minimalnim brojem grešaka.

Vizija i misija

Svoju poziciju na tržištu izgradili smo negujući osnovne principe dobrog poslovanja:

Pravi i iskreni partner

Činjenica na koju smo izuzetno ponosni i koju veoma cene naši partneri, jeste i to da je Bimida d.o.o., koja je svoje poslovanje počela kao veleprodaja, uprkos vremenu gde je konkurencija veća nego ikada i gde sve više i više internet prodaja uzima maha, mi i dalje nastavljamo da se bavimo isključivo veleprodajom i time predstavljamo pravog i iskrenog dobavljača svojim partnerima:

auto servisima

prodavnicama auto delova

kompanijama koje u svom voznom parku imaju azijske putničke automobile

Na ovakvim temeljima, Bimida d.o.o. od svog osnivanja beleži stalni rast prometa, obogaćuje ponudu i širi krug svojih partnera, kako u zemlji, tako i u inostranstvu.
Naša misija je da nas i u narednom periodu partneri prepoznaju kao prvu opciju kada su u pitanju rezervni delovi za azijska putnička vozila i da predanim radom kostantno poboljšavamo i svoj asortiman na polju rezervnih delova za azijske automobile, i svoju saradnju sa našim partnerima.

0 +
GODINA UZ VAS
0 +
ARTIKALA NA STANJU
0 +
SPECIJALIZOVANIH BRENDOVA

Od 2007. godine Bimida je proširila poslovanje i postala ekskluzivni uvoznik i distributer firme Gama Healthcare Ltd. iz Londona, proizvođača palete proizvoda za dezinfekciju marke CLINELL. Ovim poslovima bavi se novoosnovani Sektor za dezinfekciju, koji je u dosadašnjem radu pokazao dobar potencijal u rastu prometa i proširenju asortimana. http://www.clinell-srbija.com/