ASVA SPORT

Estonska kompanija ASVA Trading Ltd. osnovana je 2003 godine kao distributer rezervnih delova pod brendom ASVA sport, pretežno za japanska i korejska putnička vozila sa sedištem u gradiću Sillamäe i sa skladištem od 2200 m2

Asortiman je baziran na metalno-gumenim delovima tj. pretežno delovima trapa, međutim imajui druge grupe proizvoda koje ne spadaju u ovu kategoriju, kao što su španeri.

Svoju reputaciju su godinama gradili na osnovu visokog kvaliteta svojih proizvoda, a taj kvalitet su obezbeđivali praksom da koriste samo najkvalitetnije materijale, testiranjem proizvoda koristeći sopstvenu opremu za testiranje, materijali i proizvodni proces omogućavaju da ASVA delovi traju duže i u otežanim uslovima voženja, i na kraju koristeći sopstveno dizajnirane projekte za neke delove.
ASVA poseduje ISO 9001:2015 sertifikat, kao i serifikat EACU (Eurasian Customs Union) imajući u vidu da sarađuje sa preko 40 fabrika širom Jugoistočne Azije.
Od 2014 godine su članica TecDoc alijanse, tako da preko 7500 artikala koje ASVA ima u svom asortimanu možete naći putem TecDoc-a.

Garancija koju ASVA daje na svoje delove je 2 godine!