Kavo parts

KAVO B.V. je distributer rezervnih delova za azijska putnička vozila iz Holandije čiji se delovi vode pod okriljem brenda Kavo Parts.

Porodična firma koju je 1985 godine osnovao gospodin André van Leeuwen, prvenstveno kao auto servis pod nazivom Ka-Vo BV i kao uvoznik i distributer AMC Filtera iz Azije za područje Holandije.

Nakon toga, 1990 godine registruju AMC® brend, da bi 1991. realizovali i  prvi izvoz. U narednim godinama dobijaju status internacionalnog distributera, a 1997 godine obezbeđuju ISO sertifikat.

Prvi izvoz van granica Evrope imaju 1999 godine, a 2002. brend Kavo parts postaje  TecDoc “certified data supplier”.

Promena imena firme u KAVO B.V. sledi 2003. godine i od tada znaju samo za uspehe vezane  za polje distribucije rezervnih delova za azijska putnička vozila.

Naime, dobijaju uzastopna priznanja za najboljeg distributera u Rusiji (jednom od najvećih tržišta što se tiče azijskih putničkih vozila), predstavljaju moderni e-catalogue , izvoze u više od 50 zemalja, otvaraju nove poslovne prostorije i moderni magacin, dobijaju EAC sertifikat, zatim priznanje od privredne komore Holandije kao najkvalitetniji distributer rezervnih delova u toj zemlji.

Danas KAVO B.V. izvozi u preko 65 zemalja širom sveta i predstavlja jednog od vodećih distributera rezervnih delova za azijska putnička vozila. U svom asortimanu Kavo parts ima preko 25000 artikala i pokriva skoro sve delove neophodne za redovno održavanje vozila. Od samog početka poslovanja, kao glavni cilj su postavili visok kvalitet proizvoda koje imaju u svom asortimanu i tog cilja se i dan danas drže, a ovome  u prilog ide i činjenica da su jedni od retkih koji daju 3 godine garancije na svoje delove i da poseduju BER sertifikat (boldovano – link ka stranici gde je objašnjeno šta je BER sertifikat).

Kavo parts e-catalogue možete posetiti na sledećem linku:

https://ecat.kavoparts.com/

Korporativni video: https://www.kavoparts.com/kavo-parts-the-movie/